Vásároljon még legalább 5000 Ft értékben. A rendelés minimális összege 5000 Ft.

LÉNÁRD’S Após Krém (Após vajkrém 2,5 kg.)

Végre egy krém a férfiaknak! “Após” krémünk alapja a kékpenészes sajt, méghozzá a francia d’Ambert. Házi chefünk, Rózsa ezt a sajtkrémet is karakteresen fűszerezte, igazán ütős mennyiségű frissen zúzott fokhagyma egészíti ki a rokfort ízét!

4987Ft

Törlés

Lenards kékpenészes sajt krém steakkel tálalva  A D'Ambert egy igazi legenda a kékpenészes márványsajtok között. Tudtad, hogy a franciák talán legrégebbi sajtja a római kor óta hódít? Ez a félkemény sajt minimum 28, maximum 3 hónapos érelelés után éri el fantasztikus ízét. Pazar rokfort tehát ennek sajtkrémnek a fő alkotóeleme!

Üzleteink törzsvásárlói pontosan tudják, mikor érkezik a friss utánpótlás ebből a krémből, és hihetetlen gyorsasággal fogy a pultból. Legyél te is műkedvelő!

Ezt a krémet kifejezetten ajánljuk merész, vállalkozó szellemű ínyenceknek, mert igazi erő van benne! Fogj egy mediumra sült steaket, vagy akár egy roston sült csirkét, és még a forró sültre halmozd rá az "Apóst"! Szinte biztos a siker!

Vagy a forró tagliatelle tésztára kanalazz belőle, és csodáld meg egytálétel minőségben! Jó étvágyat!

 

 

További információk

Tömeg N/A
Kiszerelés

0,5 kg, 0,25 kg

Az Ön kosara még üres! Vásároljon még legalább 5 000 Ft-ért, a rendelés minimális összege 5 000 Ft. Vásároljon 10.000 Ft felett, és a szállítás ingyenes!
0