Vásároljon még legalább 5000 Ft értékben. A rendelés minimális összege 5000 Ft.

Gyimesi sajt 370 g

Igazi kézműves érlelt sajtot kínálunk Erdély szívéből, a gyimesközéploki termelőszövetkezet sajtkészítőitől. Íze testes, enyhén sós, 16%-os zsírtartalommal, amely a friss tehéntejnek köszönhető. Kiváló szendvicsfeltétként, de nagyszerűen reszelhető, ezért tésztákhoz is ajánljuk. Jellegzetes ízével kitűnik a félkemény sajtok közül. Aki az érlelt sajtokat szereti, nem fog csalódni a Gyimesiben sem!

2210Ft


Lenards Gyimesi Érlelt Sajt

A Gyimesi Érlelt sajt tipikusan az a sajt, amelyet szinte mindenki élvezettel fogyaszt. Még a gyerekek is, mert enyhén sós, nem túl aromás. Önmagában is fogyasztható könnyebb vörösborok, például furmint vagy az olaszrizling mellé, de nagyszerű szendvicsfeltétnek és tésztákra reszelve is.

A Gyimesi Érlelt magas minőségű hegyi sajt, csak természetes összetevőkből. A sajt “szénatejből” készül, hiszen az alapanyagot adó tehenek az év nagy részében a hegyi legelőkön szabadon vannak tartva, és csak télen kapnak takarmányt. A szénatej összetevőit nagyban meghatározza a gyimesi kaszálókon található milliónyi gyógynövény illata, energiája, ásványi anyagtartalma és a napfény ereje. A “szénatejből” készült termékek ezért kivételesen tiszták! A frissen fejt tejből szakértő kezek készítik a sajtot, és szállítmányozási folyamatunkkal garantáljuk, hogy a sajt a leggyorsabb, élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelő módon kerüljön a Lenard's Sajtszalon raktárába, onnan pedig az asztalodra!

 

Az Ön kosara még üres! Vásároljon még legalább 5 000 Ft-ért, a rendelés minimális összege 5 000 Ft. Vásároljon 10.000 Ft felett, és a szállítás ingyenes!
0