Vásároljon még legalább 5000 Ft értékben. A rendelés minimális összege 5000 Ft.

Krémsajt 125 g

A Torockoi márka Erdélyben fogalom, a prémium minőség megtestesítője. A torockói sajtmesterek kísérletező kedvének eredménye ez a sajtkrém-különlegesség, amelyet a szintén maguk készítette magas minőségű érlelt sajtokból, és 30%-os zsírtartalmú tejföllel tökéletesítenek. Olyan állagot, és ízharmóniát kóstolhatsz, amelytől valóban a gasztronómia mennyországban érezheted magad!

550Ft

Lenards Torockoi Natúr Krémsajt Rusztikus Tálalásban

Hogy miért prémium ez a sajtkrém? Nos, mert minimum 75%-át alkotják minőségi érlelt sajtok, amelyek egyértelműen meghatározzák az egyedi ízvilágát!

Az olvasztott vagy ömlesztett sajtok eredetét, sok más sajthoz hasonlóan, szintén Svájcban találjuk. Több, mint 100 éve készítenek ömlesztett sajtokat világszerte. Népszerűségének titka krémes állaga, amelynek könnyű kenhetősége köszönhető. Ebben a megszokott kiszerelésben nagyon népszerű a vásárlóink között, próbáld ki te is!

Akár mártogatósnak vagy szendvicsalapnak használod, mindenképpen varázslatos ízélményben lesz részed!

Az ízét bátran szabd a saját igényeidhez! Fűszerezd chilivel, borssal, vagy ízesítsd friss zöldekkel!

Az Ön kosara még üres! Vásároljon még legalább 5 000 Ft-ért, a rendelés minimális összege 5 000 Ft. Vásároljon 10.000 Ft felett, és a szállítás ingyenes!
0