Burduf túró hólyagban
Erős, összetéveszthetetlen illatával és egyformán krémes állagával a Torockói Burduf Túró erdélyi hegyi tehénsajtból (80%) és juhsajtból (20%) készül. A túrót tradícionálisan természetes hólyagba csomagolják. A termék mesterséges adalékanyagoktól mentes, 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Zsírtartalma minimum 45%.
6860Ft
Ha rajongsz a túrós ételekért, akkor muszáj megkóstolnod a kukorica polentát Burduf Túrónkkal megbolondítva!
A burduf túró története Romániában hosszú múltra tekint vissza. Valamennyi tájegységnek megvan a jellegzetes ízvilága, elkészítésének minden lépését hosszú ideje őrzik a sajtmanufaktúrák. Többféle változata a tehénsajt-juhsajt harmónikus arányától függ, a különböző ízvariánsok a sajtkeverékek mesteri játékának köszönhetők.
Ezt a krémes, juh és tehén félkeménysajtokból készített, enyhés sós, jellegzetes füstös ízű túró-csodát kötelező kipróbálnod, ha igazi gourmet vagy!
Összetevők: tehéntej 80%, juhtej 20%
Zsír a szárazanyagban: min. 45%
Allergének: tejet, beleértve laktózt tartalmaz
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia | 410 kcal/1718 kJ |
Zsír | 45 g |
amelyből telített zsírsavak | 11,5 g |
Szénhidrát | 5,14 g |
amelyből cukor | 0,23 g |
Fehérje | 21 g |
Só | 3 |