Vásároljon még legalább 5000 Ft értékben. A rendelés minimális összege 5000 Ft.

Szállítási információk

Amennyiben szolgáltató csak egy szállítási módot biztosít, úgy a fizetési mód kiválasztása nem lehetséges.

A szállítás és az átvétel kizárólag házhozszállítással történik.

Házhozszállítás

  • A házhozszállítást a szolgáltató végzi.
  • Minimum rendelési összeg bruttó 5000 forint (amely a szállítási költséget nem tartalmazza)
  • Szállítási terület: Budapest, Budaörs, Biatorbágy, Törökbálint, Diósd, Érd, Halásztelek, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Taksony, Alsónémedi, Felsőpakony, Gyál, Vecsés, Üllő, Ecser, Maglód, Gyömrő, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Fót, Dunakeszi, Göd, Budakalász, Szentendre, Pomáz, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Solymár, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Budakeszi
  • Csomag kézbesítése: a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül, munkanapokon 7 és 17 óra között
  • Szállítási díj:

 

Rendelés összege (szállítási költség nélkül) Szállítási díj
Bruttó 5.000 – 10.000 999 forint
Bruttó 10.000 – Ingyenes
  • Külön csomagolási díj nem kerül felszámításra

FONTOS:

A fent megjelölt szállítási idő becsült idő, amely a rendelések számától függően kevesebb és több is lehet. Szolgáltató és/vagy a házhozszállítást végző futárszolgálat megrendelést követő tájékoztatása az irányadó a valós kiszállítási időt illetően.

Szolgáltató kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok teljes (termék ára és szállítási díj) költségét a Vevőre terheljük, amelyet a csomag telephelyünkre történő visszaérkezését követően, ügyfélszolgálatunk jelzését követően és egyeztetve, átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel rendezhet. Ezért felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak.

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a csomagok tartalmát a futárnak történő átadást megelőzően fényképezőgéppel rögzítjük. A csomag átvételekor a Vevő köteles a futár előtt megvizsgálni a csomag sértetlenségét, valamint a benne található termékek mennyiségét, és amennyiben sérülést vagy hiányt észlel, úgy a futárral együtt jegyzőkönyv felvételére, valamint a csomagban található termékek tételes (egyenkénti rögzítés) átvételére köteles.

Az Ön kosara még üres! Vásároljon még legalább 5 000 Ft-ért, a rendelés minimális összege 5 000 Ft. Vásároljon 10.000 Ft felett, és a szállítás ingyenes!
0