Üres a kosár
Allergének: Laktóz
Tápérték: 1580kj/380kcal
Zsír: 45
Zsír: 13
Telített zsír: 1
Cukor: 0,2
Fehérje: 18
Só: 1
Összetevők: A hegyvidék ízeinek valódi kincse Fedezd fel a juhtsajt gazdag és telt ízét, amely a friss juhtejből, hagyományos kézműves eljárással készül. Ez a sajt krémes, mégis szilárd textúrájával és enyhén sós, karakteres ízvilágával tökéletes kísérője lehet salátáknak, szendvicseknek, vagy akár önmagában is élvezhető. Az erdélyi juhsajt minden falatban a természet és a hagyományok tisztaságát hozza el. Miért válaszd az Erdélyi Juhtsajtot? Helyi, friss juhtejből készült kézműves sajt Krémes, de szilárd textúra, enyhén sós íz Tökéletes salátákhoz, szendvicsekhez, vagy önmagában Hagyományos recept alapján készül A juhsajt a természetes ízek kedvelőinek igazi élményt nyújt!
Tárolási hőmérséklet: +2-+8C